Om Klubben

Brudar

Historik

Night Rebels är en motorklubb som vänder sig till fordonsintresserade i alla åldrar. Klubben startades hösten 2006 eftersom ett stort motorintresse fanns och man hade tröttnat på att åka långt till alla arrangemang. Då beslutade man sig för att visa att även Säffle kan och startade därför en egen klubb så att man kunde arrangera evenemang även i Säffletrakten.Elviscafé2

Evenemang

Klubben anordnar varje år ett flertal olika evenemang för sina medlemmar. Allt från grillkvällar, fisketävlingar, brännbollsturneringar, pistolskytte, egna fester eller samåkning till olika bilevenemang.
Varje år anordnas trafikens dag som är en stor händelse i Säffle. Detta sker i samband med vårmârten. Dagen börjar med bilkortege genom marknadsstånden och går genom hela centrum ner till medis där det sedan är bilutställning. Där kan man rösta fram årets finaste bil/röttsöffa. Vi har ett eget marknadsstånd vid våra medlemsbilar där vi säljer lotter, har barnaktiviteter och minglar. Det hela brukar avslutas med en fest på kvällen.

Nutid

Vi har i många år hyrt lokaler men sedan i september 2014 äger vi vår alldeles egna klubblokal.  Fokus just nu är att få lokalen så som vi vill att den ska vara/se ut. Detta innebär lite renoveringar och småfix. Vi har därför klubbdagar då och då där de medlemmar som har möjlighet hjälps åt och fixar och trixar.